Понеділок
29.04.2024
05:58
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
Національна гаряча лінія
Форма входу
Категорії розділу
Шкільні події та свята [93]
Державні свята [14]
Бібліотечні заходи [15]
Пошук
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середня загальноосвітня школа № 5 ім.Г.Романової
Головна » 2017 » Серпень » 21 » Звіт про виконану роботу
11:20
Звіт про виконану роботу

І. Виконаний комплекс власних заходів з проведення поточних ремонтів 2-х триповерхових будівель, всіх приміщень в них, енергетичного обладнання, систем внутрішніх інженерних мереж:

1. Проведені поточні ремонти систем водопостачання та водовідведення: проведена заміна аварійної ділянки трубопроводу водопостачання в підвальному приміщенні старої будівлі, заміна каналізації та сантехніки в туалетних кімнатах нової будівлі (близько25 м.пог труб, 6 унітазів, 6 рукомийників, 6 змішувачів, 3 крани. До всіх рукомийників підведена гаряча вода).

2. Проведено поточний ремонт стелі та стін на сходах старої будівлі.

3. Проведено поточний ремонт спортивного залу нової будівлі: замінено бите скло, поштукатурена та побілована стеля, повністю пофарбовані стіни, обладнання та підлога. Відремонтована м'яка покрівля над спортивним залом та навчальними кабінетами. В спортивному залі старої будівлі також пофарбовані стіни та підлога, встановлена шведська стінка для молодших школярів.

4. Для проведення ремонтних робіт власними силами придбані будівельні матеріали.

5. Проведені поточні ремонти 2-х майстерень, кабінету обслуговуючої праці, 6-ти приміщень харчоблоку, 6 коридорів, вестибюлів, роздягалень, 4-х сходів, 8 туалетних кімнат, всіх навчальних кабінетів. В 2-х навчальних кабінетах переклеєні шпалери, в одному настелений лінолеум, в 3-х відреставровані шафи, в 2-х оновлені панелі, в одному – роздягальня, в 2-х класах замінені гардини, в одному - світильники. Відремонтовано та пофарбовано спортивне обладнання на спортивних майданчиках. Пофарбовані парти, стільці, двері всіх навчальних кабінетів, всі двері, стіни сходів, коридорів. Ремонтні роботи навчальних кабінетів проводились силами вчителів та батьків.

6. Також для поповнення матеріально-технічної бази закладу придбано: ноутбук, сучасний багатофункціональний пристрій (принтер-ксерокс-сканер), сучасний комп'ютер  2 мультимедійні проектори, LED телевізор, трибуна, придбано 30 м. пог. гардинного полотна, з якого виготовлено 8 гардин для сходів та коридорів, також придбаний запас енергоефективних  лампочок. В рамках акції «Моя улюблена книга – шкільній бібліотеці!» у фонд шкільної бібліотеки було зараховано 92 примірника літератури, із них: 72 примірника – книги, які були у використанні та 20 примірників нових книг.

          7. За бюджетні кошти виготовлений проект реконструкції будівель закладу, який передбачає забезпечити поліпшені показники стану здоров'я дітей, отримати щорічний економічний ефект за рахунок модернізації, виконання вимог охорони праці та техніки безпеки в установі і забезпечення раціонального та ефективного використання бюджетних коштів за рахунок використання енергозберігаючих технологій. В проект реконструкції включені заходи по енергозбереженню, протипожежні заходи; ремонт опалення, водопостачання, каналізації та вентиляції; заходи по заміні силового та внутрішнього електрообладнання, внутрішнє та зовнішнє оздоблення приміщень, заміна вікон, ремонт покрівель, підвальних приміщень, туалетних кімнат; посилення цеглових стін та ліквідація тріщіноутворень.

ІІ. З метою забезпечення стабільної роботи закладу в опалювальний період здійснене своєчасне укладення договору із КП КМР «Тепломережі». Проведено поточний ремонт опалювальної системи коридорів, туалетних кімнат та сходів нової будівлі та перехідного коридору: замінено близько 200 пог.м трубопроводу, промито 39 радіаторів. Проведена ревізія всіх засувок та вентилів на елеваторних вузлах старої та нової будівель. Проведено частковий ремонт аварійної ділянки системи опалення на горищі старої будівлі. Проведені гідравлічні випробування опалювальної системи старої та нової будівель зі складанням акту. Розроблені заходи по раціональному використанню теплової енергії та підготовки до нового опалювального сезону, перевірені манометри та термометри.

ІІІ. Продовжується здійснення заходів по заміні дерев'яних вікон на енергозберігаючі металопластикові. В поточному навчальному році замінено 10 вікон в коридорах І поверху та 3 вікна в навчальному кабінеті Також виконаний ремонт укосів після заміни вікон.

IV. Проведено виконання заходів щодо посилення протипожежної безпеки, рекомендацій «Держпродспоживслужби», інспекції «Держенергонагляду»: здійснені виміри опору заземлення, перевірена ізоляція електропроводки, пройдено навчання та перевірку знань відповідальних осіб закладу з пожежно-технічного мінімуму, проведено технічне обслуговування та перевірка на працездатність пожежних кранів, проведено технічне обслуговування та перевірка всіх вентиляційних каналів, технічне обслуговування та перезарядка  всіх вогнегасників.

V. Будівля приведена у стан, що максимально зменшить витрати тепла (ущільнення та утеплення віконних та дверних отворів, налагодження вентиляції, оптимізація освітлення, тощо).

VІ. Постійно виконуються роботи по благоустрою території закладу: приведені в належний стан спортивні майданчики (частково відновлене асфальтове покриття, закріплено та пофарбоване обладнання);

прибирається сухостій, регулярно скошується трава та підрізуються кущі, підтримуються існуючі та оформлені нові квітники.

VІІ. Всі навчальні приміщення укомплектовані меблями відповідно до віково-росткових особливостей дітей. Придбано 38 нових учнівських стільців та 2 стола для вчителя, 6 сучасних шкільних дощок. В 3-х навчальних кабінетах відновлені фасади шаф. В 3-х навчальних кабінетах придбано нові підставки для квітів.

VІІІ. Заклад забезпечений необхідним запасом миючих та дезінфікуючих засобів на 2017-2018 н.р. Харчоблок закладу забезпечений технологічним та холодильним обладнанням, яке було відревізоване та придатне до використання в наступному навчальному році, та столовим і кухонним інвентарем, повірені та клеймовані всі ваги та гирі. Встановлені дві трикомфорні сучасні електроплити (одна з них з жарочною шафою). Придбано 2 великих каструлі, запас чашок, тарілок та одноразового посуду.

ІХ. Підготовлені списки щодо проведення профілактичних медичних оглядів працівників закладів. Всі працівники школи в повному обсязі пройшли медогляд.

Х. Укладені договори на проведення дезінсекції та дератизації, вивезення твердих побутових відходів.

ХІ. Акти готовності до опалювального періоду та нового 2017-2018 н.р. підписані КП КМР«Тепломережі»,  інспекцією «Держенергонагляду», відділом запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янського МУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, Департаментом з гуманітарних питань міської ради.

Всього придбано товарів та проведено робіт на суму близько 498007,32грн.  З них бюджетних коштів – 340 537,32 грн., за рахунок добродійної допомоги батьків учнів закладу – близько  157 470 грн.

 

Директор КЗ «СЗШ № 5

ім. Г. Романової»                   Т.В. Романко

Переглядів: 585 | Додав: Росток5_2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: