Субота
04.05.2024
23:32
...
Національна дитяча гаряча лінія
...
Національна гаряча лінія
Форма входу
Категорії розділу
Шкільні події та свята [93]
Державні свята [14]
Бібліотечні заходи [15]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середня загальноосвітня школа № 5 ім.Г.Романової
Головна » 2016 » Лютий » 23 » Рік англійської мови в Україні
09:41
Рік англійської мови в Україні

2016 рік – Рік англійської мови в Україні

Ураховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору, на підтримку програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку - 2016 рік оголошений Роком англійської мови в Україні.

Сучасне життя постійно змушує педагогів кафедри іноземної мови школи №5 ім. Г.Романової вступати в суперництво з джерелами інформації, які швидко поширюються і стають все більш доступними молодому поколінню. Ми вважаємо, що успішність навчального процесу повністю залежить від його інформаційно - методичного забезпечення та активних форм організації навчальної діяльності.

  • Інтерактивні форми навчання
  • Самоосвіта
  • Участь в всеукраїнських конкурсах «Олімпус» та «Грінвіч»
  • Участь в конкурсах та олімпіадах міського та всеукраїнського масштабу

Вчителі іноземної мови вибирають педагогічні підходи, котрі ставлять перед собою завдання показати учням, як навчатися таким чином, щоб вони взяли на себе відповідальність за власне навчання , могли здійснювати поступовий пошук відповідей,який передбачає ввічливий скептицизм «А що, якщо…», а в подальшому вміти виражати свої думки чітко і впевнено.

На кафедрі нашої школи працюють висококваліфіковані спеціалісти:Романко Т.В., спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, « учитель – методист», « Відмінник освіти України», директор школи, Подворна Т.Р. спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії,       «Відмінник освіти України», Погрібна О.В. спеціаліст першої кваліфікаційної категорії,  починаючи фахівці Антип С.О. та Сірік А.В.  Кожен вчитель індивідуальний та неповторний у своєму творчому підході у створенні ситуації успіху. Для нас важливо не тільки надати якісні мовні знання, а й стимулювати мислення і зацікавленість наших учнів, допомогти їм формулювати аргументи та обговорювати суперечні питання.

Для підвищення ефективності навчального процесу ми створили гарну методичну базу, підібрали відео-та фонотеку для розвитку й вдосконалення мовленнєвих навичок.

Ми розуміємо,як важливо виявляти та розвивати творчі здібності у дітей і зацікавленість до наукової діяльності,що безперечно, надає розвиток особистої мовленнєвої здібності. Учні нашої школи вчаться співпрацювати, проявляти власну ініціативу та пропонувати оригінальні ідеї.

Викладачі нашої кафедри постійно підвищують свій професійний рівень на курсах підвищення кваліфікації,приймають участь в семінарах та вебінарах, вдосконалюють свої навички на мовних курсах.

О.В.Погрібна, вчитель англійської мови

Переглядів: 531 | Додав: Росток5_2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: